Arvid Martinsen 

Tlf 975 41 171

Foto: Rami Abood

 

•  Spilleoppdrag

•  Komposisjon

•  Arrangering av musikk

•  Dirigering og prosjektledelse

 

 

Arvid Martinsen er en av Nord-Norges mest erfarne kulturarbeidere, med bakgrunn fra korps, rockeband og storband. Han gav bl.a. ut den første nord-norske jazzskiva "It`s Just A Game" i 1981. Med en solid musikalsk utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og en profesjonell musikerkarriere fra Oslo og Harstad bak seg, har han en solid ballast og et stort kontaktnett. I dag bor han i Brygfjelddalen i Hemnes Kommune på Helgeland, hvor han har jobbet deltid i kulturskolen og driver en utstrakt freelancevirksomhet som musiker, dirigent, komponist, arrangør og produsent. Han driver forskjellige band som regelmessig spiller konserter:  Arvid Martinsen Band, Papa Funk,  The Funk Disease, AMTrio, DaCapo Hippies og BrygfjelddalsEnsemblet. Han er også fast dirigent i Hemnes Janitsjar. 

 

Arvid har vært en drivkraft bak en rekke spennende musikalske prosjekter innen mange sjangre. Og han jobber gjerne med både barn og unge som profesjonelle musikere. Han er medlem av MFO, Tono og NOPA. Han er også kunstnerisk leder av Sjøgata Live-musikkfestival i Mosjøen (www.sjogatalive.no) og "Sommerkonsertene i Brygfjelddal". Han er også opphavsmann til Gilles Cafe&Musikk (www.gilles.no) i Mosjøen.

 

Arvid er også åpen om sin diagnose bipolar 2 og på sine konserter med Arvid Martinsen Band synger han og snakker om bl.a. psykisk helse. Det hele krydret med livserfaring, humor og selvironi.. Tekstene og musikken er skrevet av Ellen Agnete Brygfjeld og han selv.

 

Arvid Martinsen har de siste årene fått Hemnes Kommunes kulturpris, Vefsn Kommunes kulturpris og Haneprisen i Mosjøen. Han er også æresmedlem i HemnesJazz.

 

 

 

 

 

Foto: Rami Abood

Ting skjer og skjedde
DaCapo Hippies med jule-allsang
[11.11.2020]
Nybandet "Dubble Bubble" med populær konsert på Sjøgata Jazz og Bluesklubb
[11.11.2020]
Stor feiring av Doffens 70-årsdag
[24.10.2020]

 

Arvid Martinsen Productions AMP musikk musiker trombone gitar sang komponist komposisjon arrangement konsert konserter spilleoppdrag band Hemnes Mosjøen Mo i Rana Helgeland
web: info helgeland