Arvid Martinsen Trio (AMTrio)

Dette lille bandet ledes av musikeren og komponisten Arvid Martinsen. Musikken er komponert av han selv og de norske sangtekstene og diktene på dialekt er skrevet av hans samboer Ellen Agnete Brygfjeld og han selv.

Hans musikk betegnes som melodiøs, popete, rockete, improviserende og funky. Tekstene handler om å være menneske, opp- og nedturer, men også ispedd mye humor og selvironi. Arvid og hans samboer og tekstforfatter Ellen Agnete er også opptatt av dette med psykisk helse. Alt dette er bakgrunn og inspirasjon til deres musikk og tekster.

Konsertene består av spilleglede, groove, ettertanke, livsglede og improvisasjon.

Ellen Agnete Brygfjeld leser også sine egne dikt til musikk av Arvid Martinsen, improvisert av pianisten Christin Eriksen, Hun er Arvids faste pianist og keyboardist i flere prosjekter som i allsangduoen DaCapo HippiesSommerkonsertene og Jul i Brygfjelddalen. Christin er fra Mosjøen og ansatt i Vefsn Kulturskole.

Arvid Martinsen har gitt ut EP-en ”Kom å HørPå!” og EP-en ”Fin Cafe” og singelen “På Gilles”. Arvid Martinsen har turnert Nord-Norge. Arvid har også turnert Nord-Norge helt siden 80-tallet med sine mange prosjekter.

Les mer om Arvid og hans mange prosjekter på denne hjemmesiden: www.arvidmartinsen.no

Musikere:

Arvid Martinsen:  vokal/akustisk gitar
Christin Eriksen:  keyboards/sang
Ellen Agnete Brygfjeld:  leser egne dikt