Ellen Agnete Brygfjeld

Traumeterapaut og tekstforfatter

Ellen Agnete Brygfjeld er født 30/6-66 og er fra Brygfjelddalen i Korgen.

Hun har de tre siste årene studert ved IoPT-Institutt for traumearbeid i Oslo og er nå ferdig utdannet traumeterapaut med engen praksis.

Du kan også treffe henne på ellenagnete.com der hun skriver om livet, små og store hendelser også med sine egne dikt. Du kan nå henne på e-mail: ellenagnete@hotmail.com eller på tlf: (047)48265290.

Både faren Ole Brygfjeld og bestefaren Saras Brygfjeld var tekstforfattere og diktere. Ellen Agnete har skrevet mesteparten av tekstene til Arvid Martinsens musikk og hun var også engasjert i det svensk / norske samarbeidsprosjektet ”Crescendo” (2004 0g 2014) som tekstforfatter. Dette var et konsertsamarbeid med profesjonelle musikere fra Stockholm, musikklærere, amatører og studenter fra musikklinjer, kulturskoler fra Västerbotten og Helgeland.

Ellen Agnete har også skrevet alle sangtekstene i musikalen ” Heming Unge ” som ble spilt Mosjøen Kulturhus med premiere i begynnelsen av desember – 2011.

Ellen Agnete har også forfattet teksten på bl.a. den nye Sangen til Hemnes – Det er Jul og Gilles-sangen. Noen av disse som også er innspilt på CDen “Kom å HørPå”. Ellen Agnete skriver dikt til alle anledninger. Her kan nevnes-Gillesprologen” (åpningen av Gilles Cafe i Mosjøen) og på hennes blogg.

Hun skriver både bokmål, dialekt og nynorsk og er også medlem i TONO. Hun har levert tekster til bursdager, begravelser og bryllup. Ellen Agnete er dessuten Arvid Martinsen samboer.